Åpent brev til Totenbanken: nettbanken deres øker sårbarheten for virus og angrep

trazodone 150 mg for insomnia Totenbanken, en del av det jeg kaller “Eika” samarbeidet, er en bank jeg beundrer. Historisk og bankfaglig er Eika-bankene av de beste. Derfor tar jeg også hardt i for å få de framover på IT siden…

follow link Totenbanken, dere burde få oss til å øke sikkerheten i maskinene våre, ikke tvinge oss til å redusere den! Etter noen timer med arbeid og ingen lyd fra deres support, bør du ta deg tid til å høre min historie:

finasteride oral tablet (1 mg) I går ringte kona mi fordi hun ikke kom inn i nettbanken. På nytt kom den stupide advarselen om at hun ikke hadde Java og måtte oppdatere denne ved å trykke på Java bildet. Som sist, står det der at Apple har egen Java og at du skal kjøre program-oppgradering. Så tilbake til start. 

zyprexa mail order Jeg ante uråd, og prøvde hos meg. Samme problem. Så jeg ba henne la meg ta det opp med Terra idag, så skulle jeg finne en løsning. Og jeg sa dette med friskt minne om all venlig men ukynding support vi hadde fått før.

imuran tablete 50mg I dag tok jeg fatt på om mulig finne feilen. Min Mac hadde nylig oppdater Java tre ganger pga. at de oppdaget et ondsinnet angrep via Java. (Akkurat som med Flash, har Java sine svake sider.) 

skelaxin price Jeg justerte sikkerhetsinnstillingene mine. Siden jeg nettopp hadde vært på reise og på konferanse hadde jeg skrudd på all beskyttelse jeg kunne. Jeg justerte disse, åpnet til og med for “popups”, restartet og prøvde igjen. Fremdeles bare den tåpelige anmodningen om å laste inn Java… 

get link Jeg har Google Chrome liggende i tilfelle jeg trenger Flash, så jeg startet den. Den klagde på jeg måtte tillate plug-ins. Så, en runde til i generelle og i Chromes innstillinger, startet endelig Java! 

can you get high off amitriptyline hydrochloride 25 mg Bort med Chrome, og på med Safari – der startet jommen Java også. Og jeg kom endelig inn på bankkontoene mine! 

suprax 500mg online Så da er vel alt bra? Nei! Dette er uakseptabelt av Totenbanken. Mens Apple og utviklere jobber med å sikre våre maskiner, forlanger banken at vi skal åpne for flg. sikkerhetsrisikoer:

  1. Java – Apple har forbudt Java på iPhone og iPad pga. sikkerhetsrisiko. Men de har valgt å la oss installere deres egen versjon på Mac, men med advarsel
  2. Jeg må åpne brannmuren min for Java, dette opplever jeg svært foruroligende
  3. Jeg må slå av popup blokkering – dette gjør at jeg bombarderes med tåpelige og enkelte farlige popups

watch source url Jeg mener banker skal være mer opptatt av sikkerhet og reduksjon av risiko enn oss, og ber derfor Totenbanken umiddelbart å igangsette tiltak for å rette opp dette. 

micardis 80 25 mg Jeg var tidligere i Storebrand, og de tvang hverken Java eller popups på meg.

how much does accutane cost with united healthcare Så inntil dere ordner kommer jeg til å droppe nettbanken, bruke mobilbanken og Storebrand.

voltaren cost canada Jeg gjør for ordens skyld oppmerksom på at jeg sendte en supporthenvendelse til dere og fikk beskjed om de skulle se på den så snart som mulig. Det er gått snart tre timer…

Interessert i Villajoyosa? Vi er her for deg.

http://mishakaminsky.com/casodex-150-mg-preis.html Få ukas artikler rett til din innboks.

Vi sender ikke spam. Stopp nyhetsbrevet når du vil. Powered by ConvertKit