Hva kan gjøre Villajoyosa enda mer sosial?

Order 20 MG Tastylia Tadalafil Oral Strips Online Vi som jobber med Middelhavets perle snakker ofte om hva vi kan gjøre for å forbedre det sosiale livet i byen. I løpet av de siste månedene har det kommet frem et ønske som vi har diskutert med både spanjoler og nordmenn. Vi så nettopp en YouTube video som pekte på en mulig vei. Den kan sammenfattes slik:

binäre optionen zwillingskonto Hvordan ta tilbake gata

http://gsc-research.de/gsc/research/hv_berichte/detailansicht/index.html?cHash=1893b47cd5 Før første verdenskrig var gatene beboernes uterom:

  • Barn og kjæledyr lekte
  • Ungdommer prøvde å få seg kjærester
  • De eldre diskuterte verdens elendighet
  • De voksne drev forretning

source url Det var trygt for alle å være et sted hvor naboer passet på hverandre.

http://syaden.net/?giniefr=agence-rencontre-63&33a=c6 I Norge var det også slik. Men så kom bilene. I 1929 ble Mortens onkel drept av en bil da han var 6 år gammel. I 1980 døde hans eneste bror på E6. I verden dør det 1,3 millioner i dødsulykker hvert år.

source url Nå er det på høy tid å ta tilbake gata fra bilene!

Men hvordan bidra til dette?

follow url Den største utfordringen er å gi folk sikkerhet og tro på at beboerne kan bestemme sin egen fremtid i nabolaget. Med andre ord, gi dem mot.

opções binárias verdade Videoen vi fant gjør nettop dette. Den viser et foredrag på TED, Bicycle Culture by Design: Mikael Colville-Andersen på TEDx Zurich. Det er på engelsk og er dessverre ikke tekstet på norsk.

http://bigaussie.com.au/irbios/4391 Her er noen ord fra avslutningen som var så bra at jeg skrev dem ned:

Jakie konto demo forex Hvis vi tenker oss om – er det vi som er arkitektene, vi som er designerne av byene våre. Vi lever ikke i Matrix. Jeg vil gi dere et sitat: «Fra byene reiser det seg sjelelige søyler. Lik enorme speil, reflekter de beboernes hjerter. Hvis disse hjertene formørkes, mister byen sin sjarm.»

Interessert i Villajoyosa? Vi er her for deg.

Få ukas artikler rett til din innboks.

Vi sender ikke spam. Stopp nyhetsbrevet når du vil. Powered by ConvertKit